Rreth Nesh

CFARE OFROJME?

Kush jemi ne?

Premium Clinic Albania eshte klinika me e re dhe me inovative e mjekesise ne Tirane. Aparatura te fjales se fundit te teknologjise, mjeket me te mire ne vend sigurisht dhe nje shumellojshmeri sherbimesh. Prej pak kohesh jemi bere lider ne treg dhe sigurisht po ndertojme nje emer shum te mire ne treg dhe kjo tregon shume per deshiren dhe perkushtimin qe ne kemi kundrejt punes.

"PREMIUM CLINIC"

MISIONI, VIZIONI DHE VLERAT

Misioni

Ofrimi i një shërbimi gjithëpërfshirës në një mjedis ku inovacioni dhe edukimi i vazhdueshëm janë pjesë përbërëse e kujdesit; ku jemi krenar për t’u shërbyer pacientëve dhe njeri-tjetrit; ku përmbushja e sfidave komplekse mjekësore shihet si roli ynë kryesor dhe ku cilësia e siguria e kujdesit janë të padiskutueshme.

Vizioni

Të jetë lider i padiskutueshem në ofrimin e shërbimeve nga më imediatet deri në ato me inovative e komplekse.

Vlerat

Vizioni i Spitalit Amerikan për përsosmëri dhe lidership është i nxitur nga vlerat e tij kryesore që përfshijnë shërbimin, partneritetin, kujdesin dhe integritetin. Ne punojmë fort që të sigurojmë kujdes maksimal dhe të trajtojmë të gjithë pacientët më të njejtën siguri, dinjitet dhe respekt.

X