Mjeket

MARSIDA DULI

PEDAGOGE & NEFROLOGE PRANE QSUT

Prof.Asc.MARSIDA DULI, Pedagoge e Fakultetit te Mjekesise, Nefrologe prane QSUT

EDLIRA BUCPAPA

ENDOKRINOLOGE

Mund te konsultoheni per problematikat tuaja per tiroiden, diabetin, obezitetin, semundjet metabolike…

 

Dr. Klea Xhelilaj

MJEKE ALERGOLOGE

Ne Premium Clinic ofron konsulta per ekzaminimin dhe trajimin e te githa semundjeve alergene.

 
X