Laboratori

PREMIUM CLINIC

APLIKIM TERAPIE

Ne kliniken tone nje prej departamenteve me te cmuara eshte dhe ky i Analizave Laboratorike. Ne ofrojme nje game te gjere te analisave laboratorike sic i prezantojme dhe me poshte:

Analiza Biokimike & Klinike

Analiza Hormonale

Analiza Mikrobiologjike

Analiza Hematologjike

Analiza Gjenetike

Testet e Alergjisë

Testet e Intolerancës Ushqimore

X